Over ons

Boodschappenbezorgd.nl

Boodschappenbezorgd.nl is een internet platform waar consumenten (u dus) hun dagelijkse boodschappen kunnen bestellen bij en laten bezorgen door lokale ambachtelijke winkeliers.

Deze lokale ambachtelijke winkeliers zijn de slager, bakker en groenteboer op de hoek bij u in de buurt of in het dorp (of net iets verder weg maar wel zeer geliefd om bepaalde producten), die zijn producten nog zelf maakt en trots is op wat hij maakt. U zult begrijpen dat hiermee een ideale situatie wordt gecreëerd die u in staat stelt om te genieten van de (h)eerlijke producten van de ambachtelijke winkelier en het gemak van het laten bezorgen van uw dagelijkse boodschappen.

Kortom boodschappenbezorgd.nl biedt u de mogelijkheid om zelf of met uw gezin te genieten van de (h)eerlijke producten van de ambachtelijke winkeliers ondanks de dagelijkse hectiek die u niet altijd in staat stelt om dagelijks uw boodschappen te doen bij diverse lokale winkeliers.

Uiteraard zal de buurtsuper ook niet ontbreken op boodschappenbezorgd.nl want er zijn natuurlijk altijd producten die u niet krijgt bij de slager, bakker en groenteboer en het is de bedoeling van boodschappenbezorgd.nl u in staat te stellen alle benodigde boodschappen online te bestellen en te laten bezorgen.

In de huidige jachtige tijd is het belangrijk om te genieten van al het goede en lekkere gemaakt door ambachtelijke winkeliers met het gemak van online bestellen.

Boodschappen bestellen op boodschappenbezorgd.nl is zeer eenvoudig, u geeft uw postcode op en wij geven u alle lokale, ambachtelijke winkeliers in de buurt. Vervolgens klikt u op de door u gewenste winkelier en het winkelen kan beginnen. Na afronding van het winkelen betaald u via boodschappenbezorgd.nl online rechtstreeks aan de winkelier.

De winkelier zal zijn producten uitgebreid aan u presenteren met daarbij de prijs en de mogelijkheid tot variëren in aantal of gewicht van het gekozen product.

Na de bestelling zal de winkelier de door u bestelde producten bezorgen op de door u gekozen locatie en tijdstip.

Ons motto is “eerlijke lokale ambachtelijke producten gemakkelijk thuis”.